’t Is weer (bijna) voorbij die mooie zomer …

Mijn laatste dagen vakantie en dan terug aan het werk.  Zo zal het voor de meesten van jullie wel zijn, niet ?  Hopelijk met fijne herinneringen aan de voorbije vakantie.  En indien deze niet zo fijn zijn … laat het dan een motivatie zijn om je volgende vakantie wel inspirerend aan te pakken !

Ik heb me enkele dagen teruggetrokken in Zeeland op een kleine studio met zalig terras, vlakbij de Westerschelde, echt in het midden van niets.  Buiten een lokale boer, was er eigenlijk niet veel te zien.   Als je weidse velden, verkwikkende fietspaden langs het water, een mooie ondergaande zon … “niets” mag noemen 😊.   Voor mij was het de perfecte locatie om even tot rust te komen, in mijn eentje, en de volle focus te leggen op een nieuw coaching traject dat ik in september ga lanceren.
En ’t gaat niet zomaar een traject zijn.  Wie zijn leven wil “boosten !!!!” die kan beter mijn berichtgeving in de gaten houden.

En’t gaat nog druk worden het volgende half jaar.  Einde september staat er nog een opleidingstraject naar loopbaanbegeleiding gepland zodat u tegen het einde van het jaar ook voor loopbaanbegeleiding mét VDAB-cheques bij me terecht kan.

In de loop van oktober start ik mee als coach in een begeleidingstraject voor jongeren van YAR Vlaanderen.

En daarnaast lopen mijn wekelijkse afspraken met cliënten ook gewoon verder.

Kortom … we vliegen er terug in.
September komt eraan, ik wens jullie een super inspirerend najaar toe. 

Geplaatst in Uncategorized.