20 juni 19 u virtuele slotceremonie !

Deze week eindigde mijn YAR-traject (www.yarvlaanderen.be).
Van einde september vorig jaar tot nu heb ik het geluk gehad om ondergedompeld te worden in de grote familie van Yar Vlaanderen met jongeren die een tweede kans verdienden en vrijwillige coaches die hen daarbij ondersteunden.
Niet iedereen start zijn leven vanuit een gespreid warm bedje.  Niet iedereen komt de juiste personen in zijn leven tegen. Niet iedereen kan weerstaan aan groepsdruk en foute verleidingen.

Maar iedereen mag wel fouten maken en eruit leren.  Meer dan één keer.  En YAR zorgde ervoor dat er voor die jongeren altijd een vrijwillige coach klaar stond die zijn woord hield om vol te houden en om nieuwe kansen te blijven bieden.  Dat is de sterkte van YAR : samen kansen blijven bieden.  Samen focussen op de keuze die mensen hebben, de verantwoordelijkheid die ze hebben voor zichzelf, mogelijkheden die er altijd zijn en engagementen die je louter voor jezelf moet aangaan.

Ook ik ben veranderd als mens, in mijn doen en denken.  En dat maakt dit traject zo waardevol. 
Ik kan zonder schroom zeggen dat dit één van de waardevolste periodes uit mijn leven is.
Laat dit nu net de motivatie zijn om andere mensen te stimuleren om zich ook als vrijwilliger te melden bij YAR Vlaanderen.  Investeer in jongeren die het verdienen, investeer in jezelf. 

Normaal sluit een traject af met een slotceremonie met veel volk.  Corona besliste er anders over en daarom is er nu een alternatieve afsluiting die daarom niet minder waardevol is.
Na een intensief traject van 11 maanden, vindt op 20 juni de slotceremonie van YAR Coaching Antwerpen plaats. En jij kunt het meemaken – althans virtueel. Rep je op 20 juni om 19 uur naar 👉 yarvlaanderen.be om de video van onze slotceremonie te bekijken. Hij blijft online staan tot 21 juni 19 uur. Een aanrader!