Loopbaancoaching

Waarom en wanneer loopbaanbegeleiding?

Iedereen stelt zich weleens de vraag: waar ga ik naartoe met mijn loopbaan? Keuzes maken en beslissingen nemen zijn niet voor iedereen even gemakkelijk. Een loopbaanbegeleider kan je dan helpen om je behoeftes in kaart te brengen en een klare kijk op de mogelijkheden te krijgen.

Naar meer inzicht en meer mogelijkheden

Je krijgt van mij oefeningen en opdrachten om meer inzicht in je eigen situatie te verwerven. We brengen ook de arbeids- en opleidingsmarkt in beeld. En ik zet je aan om contact op te nemen met mensen die een job doen waar jij wel iets in ziet.

Stap voor stap naar je doel

We stellen een persoonlijk ontwikkelplan (POP) op met daarin je inzichten en acties. Bijvoorbeeld opleidingen die je kunnen helpen om de beoogde job te vinden. En we stippelen samen het stappenplan uit, zodat je weet wanneer je wat moet doen. Win tijd en vind een job!

Erkend loopbaancoach

Bij 2BEinspired werk je met een door de VDAB erkende loopbaancoach. Je kunt bij mij als werknemer van een bedrijf maar ook als zelfstandige voor weinig geld loopbaanbegeleiding krijgen. Via loopbaancheques betaal je maar 40 euro voor 4 uur loopbaanbegeleiding.

Goed om te weten: je hebt als werknemer of zelfstandige om de 6 jaar recht op 8 uur loopbaanbegeleiding door een erkende loopbaancoach, gesplitst in 2 pakketten van 4 uur.

Interesse in loopbaanbegeleiding?

Normaal gezien is de papierwinkel einde november helemaal rond. Voor deze coaching werk ik samen met https://www.nextstepcoaching.be. Nog even geduld aub. Uiteraard kan u reeds een afspraak maken.

Neem contact op