Gelukkig worden in acht sessies ?

Wie gelooft nu dat hij gelukkig kan worden in acht sessies ?
Ik alvast niet en ik hoop u ook niet.

Mensen rushen door het leven. Elke dag.
En dat kan niemand volhouden als hij of zij niet de nodige rustmomenten inbouwt.

Daar ligt een belangrijke taak voor life coaching.

Life coaching doet je stilstaan bij het leven en bij wat echt belangrijk is. In onze hectische en steeds meer digitale maatschappij zijn er mensen nodig die als klankbord fungeren, rust uitstralen en anderen inspireren om na te denken over hun leven … Zodat ze dat leven kunnen veranderen als ze daar zelf behoefte aan hebben.

Je hebt daarbij iemand nodig die neutraal is, discreet werkt, motiveert, luistert en helpt om de juiste antwoorden te vinden op jouw levensvragen.

Dat kan je partner of een goede kennis zijn. Toch ligt het meer voor de hand dat het iemand is die niet uit jouw leefwereld komt en die durft te benoemen als er iets benoemd moet worden.
Het zou best kunnen dat ik de inspirerende factor ben die jij nodig hebt om je beter te voelen in jouw leven.

De eerste stappen naar een leuker en bewuster leven zetten we samen in acht sessies. 
Acht sessies voor een zoektocht naar jezelf, je wensen en verlangens, je obstakels en je mogelijkheden. 
Daarnaast bezorg ik je allerhande denkoefeningen om er acht intense weken van te maken en dit aan een erg schappelijke prijs.

Wat mag je verwachten ?

Sessie 1 : ruime tijd voor kennismaking, we maken de balans op van het “nu” en we toetsen onze verwachtingen af.  Heb je een specifiek doel waar je naartoe wil, dan nemen we dat uiteraard mee.

Sessie 2-5 : Al die belemmeringen die je dagdagelijks tegenkomt en die de energie uit je lichaam trekken … dat gaan we loslaten.  Snoeien doet groeien, zegt de tuinman.  We gaan samen op zoek naar hoe het ook anders kan zodat je innerlijke “ik” zich terug beter gaat voelen.

Sessie 6-8 : Tijd om een nieuwe stap te zetten met de hulp van positieve mensen die je motiveren en inspireren om dat te bereiken waar jij je beter bij voelt.  Kortom, we zetten stappen naar een leuker leven.

Als je net hetzelfde komt doen, als dat wat je thuis reeds elke dag doet … dan gaan we niet veel bereiken.  Kom dus af en toe even uit die comfortzone.  Het zal je deugd doen.

Wat verwacht ik van jou ? Alles 😊. 
Jij bent de centrale figuur en jij bepaalt het resultaat en het nut van deze acht weken.
Jij hebt ook de mogelijkheid om bij te sturen als je dat nodig lijkt.
Dus graag een gezonde dosis motivatie, durf en eerlijkheid. 

Contacteer me voor meer informatie en verdere afspraken.